Pedofilbarát Kormányzat

Az elmúlt napokban megsokasodtak az események a Magyar Pedofil-simogató Kormány legújabb botránya körül: alig bírtam lépést tartani a történésekkel.

Február 9-cel bezárólag már két tüntetés is volt a megbotránkoztató köztársasági elnöki kegyelem kapcsán. Azt hittem, hogy a feldühödött polgárok, az érintettek, szülők és nagyszülők majd téglánként fogják elhordani a Sándor-palotát, hogy stéget építsenek belőle, s aztán Novák Katalint arról dobják bele a Dunába – persze mindezt pedagógiai jelleggel!

Igazából mindegy, hogy a kegyelmi kérvényt Varga Judit terjesztette-e fel, vagy sem, a lényeg, hogy a lelkes, az egykori és a jelenlegi pártkatonákként mindketten – gondolkodás nélkül -, aláírták a kegyelmi kérvényt. Mindketten egyformán hibásak tehát – bár azt hiszem, hogy közvélemény a józanabb gondolkodást a köztársasági elnökasszonytól várta el.

Természetesen Magyarország miniszterelnöke, Orbán „Putyin pincsije” Viktor megint utólag játsza a hőst, s annak ellenére, hogy „nem kell itt jogászkodni”, mégis pont Ő az, aki 3 másodperccel később azt mondja, hogy „A kormány nevében benyújtottam egy alkotmánymódosítást”.

De miért is van erre szükség? Mert „Kialakult egy vita az elnöki kegyelem jogköréről, de itt nem jogászkodni kell, hanem tiszta helyzetet kell teremteni egy világos, egyértelmű döntéssel.”. Az pedig a legkevésbé sem zavarja a Magyarok Utcai Harcosát, hogy 2021-ben pont a FIPESZ-NPP terjesztette be és fogadtatta el az Országgyűléssel a 2021. évi LXXIX. törvényt a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról.

És mivel „nem kell itt jogászkodni”, ezért most valójában nem alkotmánymódosítás, hanem a sokadik alaptörvény módosítás lesz, mert Magyarországnak – a FIPESZ-NPP-nek köszönhetően -, már nem Alkormánya, hanem Alaptörvénye van. Eső után köpönyeg: akinek egyszer kegyetlemet adtak, azt már nem vonhatják vissza. Így aztán az új Alaptörvénytől függetlenül k. endre büntetlen előéletű, szabad állampolgár marad.

Szóval: nyilvános felelősség vállalás továbbra sincs, sem Katika, sem Judit asszony nem mondott még le – de az alaptörvény módosításával úgy tűnik, hogy a miniszterelnök elismeri, hogy európában ilyen böszmeséget még kormányzópárt nem csinált:

  • Novák Katalint – a korábbi család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt, majd egykori családokért felelős tárca nélküli minisztert – a FIPESZ-NPP ültette a köztársasági elnöki székbe, továbbá
  • dr. Varga Judit a FIPESZ-NPP igazságügy minisztere, az Ő főnöke pedig nem más, mint Orbán.

Innen nézve úgy tűnik, hogy Novák Katalin és Varga Judit politikai karrierjének vége. Előbbi aláaknázta, majd elsüllyesztette a köztársasági elnökség intézményének elengáns luxushajóját, az utóbbi pedig két lábbal taposta a sárba a nyomozóhatóságok, a bíróságok és az ügyvédek munkáját.

Egy internetes komment szerint már most új állás után nézhetnek. Tárt karokkal várja őket a felnőtt szórakoztatóipar! Ha sikerülne itt elhelyezkedniük, akkor az emberek legalább szeretnék azt, amit csinálnak!

Az előző cikk megírását megelőzően nem volt túl sok időm elmélyedni a témában. De ma, a Google segítségével elég hamar megtaláltam, amit kerestem!

Amíg kaleta gábor nevét és arcát már az első percben megismerhettünk, addig

valamiért k. endrét rejtegeti a média. Nem csak a felülről vezérelt, magukat újságírónak hazudó talpnyali propagandisták, hanem még a független sajtó is.

És nem igazán értem, hogy miért?

Mindkét vádlottat letöltendő börtönbüntetésre ítélték első és másodfokon is, az ítelek pedig jogerőre emelkedtek, mert mindketten börtönbe vonultak. Azonban az „ország arcának/hangjának és lelkiismeretének” köszönhetően k. endre már több hónapja szabadon jön-megy az országban, míg Vásárhelyi László, a pedofil ex-igazgató még a 8 éves börtönbüntetését tölti.

Ma már mindenki tudja, hogy kiről is van szó (lásd: Reddit #1, Reddit #2, Ellenszél): a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthona és Általános Iskola volt igazgató-helyettese, akit kényszerítésért 2019-ben első fokon, majd 2021-ben másodfokon is 3 év 4 hónap börtönre ítélték nem más, mint

kónya endre.

A Háromszék c. hetilap egy 2015-ös cikke szerint kónya endre Zabolán születt. A Zabola nevű falu Erdélyben, Kovászna megyében található:

„A zabolai gyökerű Kónya Endre – nekem Endrecske – negyedszázada helyi értelmiségi. Munkahelyén, a terjedelmes an­golparkkal övezett történelmi Batthyány-kastélyban, a Kossuth Zsuzsa nevét viselő államilag gondozott gyermekotthonban fogadott régi ismerősként, barátként.”

Bicskei találkozások – www.3szek.ro

A cikkben megtalálható egy fotó is a vendéglátóról:

Archivált fotó, ha az eredeti véletlenül törlésre kerülne.
A fotó jobb oldalán kónya endre látható.

fotó: Kisgyörgy Zoltán – www.3szek.ro

Innen még egy kattintás és máris a Facebook-on vagyunk. Nem tudom, hogy valójában a helyes profilt találtam-e meg? De Ő az egyetlen kónya endre, aki zabolai származású és Bicskén él, valamint a 606 ismerős alapján nem valószínű, hogy a kamu profilt 1 hete hozták létre… Szóval meglehetősen nagy esély van rá, hogy a http://facebook.com/konya.endre/ címen megtalálható profil a köztársasági elnöki kegyelemben részesült kónya endréhez tartozik:

Archivált Facebook profil képernyő-mentés arra az esetre,
ha a Facebook szerverein adatvesztés következne be.
606 barát, zéró aktivitás.

Érdekesség, hogy kónya endre Facebook oldala nem tartalmaz egyetlen posztot, fotót, vagy videót sem, csak a profilképet.

a bicskei Batthyány-kastély
fotó: Csorgosipka – CC BY-SA 3.0

A profilkép hátterében pedig – ha jól látom -, akkor a bicskei Batthyány-kastély látható: ebben az épületben működik a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola, tehát a fotó kónya endre volt munkahelyének angolkertjében készült.

A 444.hu meg is szólaltatta kónya endrét, aki bár többször is azt mondta, hogy nem nyilatkozik, mégis több kérdést meg tudott válaszolni

…mint Novák „Palotadísz” Katalin, akinek csak 3 kérdést tettek fel! Erre Ő hibátlanul visszabüfizte azt, amit a szájába adtak odafentről. Hiába, na, férjuram előléptetésének meg kell fizetni az árát: amikor a fővezér azt mondja, hogy „Ugorj!”, akkor a pofád lapos és ugrasz egyet. Maximum csak annyit kérdezhetsz, hogy: „Milyen magasra?”.

Katika a 4. kérdés elől inkább gyáván megfutamodott… leszarja Ő magasról, hogy mi van az áldozatokkal.

Katika, a ti köztársasági elnökötök

A Palotadísz pedig tovább vágja maga alatt a fát (hiába na, az évek meg a rutin): a HVG talált egy újabb ügyet, ahol teljesen felesleges és kontra-produktív volt a köztársasági elnöki kegyelem megadása:

„Egy bíróságon volt takarító egy nő, de titokban rendszeresen felbontotta, majd visszazárta a bírósági leveleket, feltúrta a bírók asztalán az iratokat, és le is fényképezte azokat. 1 év 10 hónap börtönt kapott, Novák tavaly februárban kegyelmezett meg neki.”

Megtaláltuk Novák Katalin egy újabb kegyelmi döntését, ezúttal egy „közbizalmat nagy fokban gyengítő” bűncselekmény ügyében

Köszönöm a megtisztelő figyelmet!

– Lázadó