A Pedofil-Segítő kónya endre Ex-Igazgatóhelyettes Levelei

Továbbra sem egészen értem, hogy miért kell kónya endrét még mindig K. Endrének rövidíteni? Már a botrány 3. napjától pontosan tudható, hogy ki is Ő valójában, mi a vezetékneve, hol lakik, stb.

Érdekesség, hogy a kaleta gábornál azonnal volt teljes név, titulus, arckép valamennyi híroldalon, aki írt a kis pedómaciról. Ismerjük Vásárhelyi János ex-igazgató nevét ismerjük és arcképét is megtalálhatjuk a neten (van már Wikipédia szócikke is), ismerjük Nagy János nevét és arcát is a Nemzeti Földügyi Központból. Őket név szerint említik a médiában, az előbbit például a 444 is.

kónya endre állítólagos kamulevelének a végére még a teljes névét is odaírták (sajnos nem készítettem képernyőmentést). Amit persze, nem Ő írt, hanem valamelyik talpnyali bértollnok: azaz a kamulevélami „állítólag” nem is kamulevélvalójában: kamulevél. Ha valóban Ő írta volna, akkor a saját Facebook oldalára tette volna ki. Érdekesség, hogy pár napja még 606, ma már csak 602 ismerőse van… Tudom, tudom, elfelejtette a jelszavát és nem tud belépni, ezért regisztrált új profilt. Persze…

kónya eredeti Facebook profilján továbbra sincs semmiféle tartalom. Ennyi idő alatt azért már egy új jelszót lehetett volna beállítania és akkor be tudna lépni és a saját neve és arca vállalása mellett tudna kiállni az igazáért… de ez valamiért mégsem annyira fontos.

Ki érti ezt?!

A kamulevélben azt írja, hogy:

„két személy is azt vallotta velem kapcsolatban, hogy semmilyen befolyásoló, vesztegető magatartást nem követtem el. Ezért tévesen és jogszabályt sértően ítéltek el. Meggyőződésem, hogy az ellenem felhozott vádak koncepciósak, az eljárás tisztességtelen, az ítéletek pedig megalapozatlanok és törvénytelenek voltak”

Arról vajon volt-e szó korábban, lehet-e tudni bármit is arról, hogy:

kónya, vagy a védőügyvédje fordult-e valaha is az Emberi Jogok Európai Bíróságához az elmúlt években?
Felkeresték-e a meglehetősen kormány-kritikus, a hatalom ellen felszólalók számára ingyenes jogi képviseletet nyújtó TASZ-t?

Mert erről egy szót sem mondott eddig kónya.
Mert a kamuposztban éppen habzó szájjal köpködi a magyaroszági bírósági eljárást. Gondolom, hogy ilyenkor ösztönös lépés lenne szintet ugrani és jogsegélyt igénybe venni, vagy Strasburg-ban segítséget kérni…

„Annyira bíztam saját ártatlanságomban és a jog erejében, hogy a Kúriára vittem az ügyemet, ahol azonban nem jártam sikerrel és innen tudta csak meg a média, hogy amúgy részleges elnöki kegyelemben részesültem.

De miért is titkolta el, hogy köztársasági elnöki kegyelmet kapott?
Miért nem személyesen töle tudta meg a média még évekkel ezelőtt, hogy meghurcolták, hogy egy koncepciós per áltadozata?!

Ja, hogy akkor még nem volt az…

Novák megadta neki az elnöki kegyelmet 2023 Április 27-én: nade kónya melyik nap is jött ki a börtönből? OK, tudom, már otthon volt, reintegrációs őrizetben. Akkor inkább úgy kérdezem: mikor lett ismét szabad emberré?
Mikor vették le róla a nyomkövetőt?
A köztársasági kegyelem mikor emelkedett jogerőre?

Egészen addig csend és nyugalom volt, kónya mélyen hallgatott addig, ameddig a 444.hu 2024. Február 2-án meg nem írta, hogy kegyelmet kapott.

Miért nem sírta tele a médiát az őt ért igazságtalansággal rögtön azután, hogy szabadládra került??? Vagy akár még előtte, amikor még a börtönben ült?! Jól láthatóan 2023. április 27-től 2024. Február elejéig eltelt 9 hónap.

Ezalatt az idő alatt: hol volt, mit csinált, mégis mire várt kónya???

Ezek szerint Ő inkább titokban akarta tartani mind az őt ért sérelmeket, mind az igazságtalan bírósági ítéleteket, a meghurcoltatást – majd csak akkor kezdett mentegetőzésbe, akkor vette fel az áldozati bárány szerepét, miután a 444 napvilágra hozta, hogy köztársasági elnöki kegyelmet kapott…

A kamulevél végén ez olvasható: „Budapest, 2024. február 10.”de hát kónya endre Bicskén él, nem? A 444 melyik településen is találta meg őt? Bicskén, vagy Budapesten?

A közösségi médiába kitett posztot miért is kell keltezéssel ellátni? Ha évek óta Bicskén él, akkor miért Budapestet ír Bicske helyett? Továbbá a kedd esti tüntetés is Bicskén, kónya háza előtt zajlott. A Blikk információi szerint viszont kónya nem tartózkodott otthon, mert inkább gyáván elmenekült Erdélybe…

Február 15-én aztán egy újabb levele látott napvilágot, amelyet én már nem tudtam elolvasni. Nemsokkal a 444.hu cikkének a megjelenése után kattintottam a Facebook oldalra mutató linkre (A bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese voltam), amely viszont már nem elérhető többé…

Nahát, ezt senki sem látta jönni!

Vagy mégis? Gondolom, sokan jelenthették a Facebook-nak, hogy kamu oldalról van szó, ezért aztán az törlésre is került.

Az állítólagos második levelében sértődöttségének hangot adva azt írja, hogy:

elgondolkodom azon, hogy visszaköltözöm Erdélybe

Ha már ott van, akkor az egész Magyarország nevében kérem, hogy maradjon is ott!

Örökre.

– Lázadó