FIPESZ – Fiatal Pedokraták Szövetsége

Én megmondtam. Hát nem? Hát de! Ezelőtt 3 és fél évvel már megírtam, hogy a magyar „családbarát” kormány a legnagyobb pedofil-simogató politikai tömörülés. Mert mindig van egy kicsit lejebb.

Ha még nem olvastad volna:

Magyarország miniszterelnöke, Orbán „Putyin pincsije” Viktor – mint annyi sok más alkalommal -, most is HAZUDOTT:

„Világosan kell fogalmaznunk: semmilyen szexuális befolyásnak nem akarjuk kitenni a kiskorú gyermekeinket, büntetni akarjuk azokat, akik ezt a szabályt megszegik, és ezt a határt átlépik” – mondta a miniszterelnök ma reggel a Kossuth Rádióban.

Orbán Viktor: El a kezekkel a gyermekeinktől!

Egyrészt: azt ugye mindenki tudja, hogy Orbánt saját magán kívül senki sem érdekli (maximum a szovjet-érát visszasíró orosz politikai elit) – így aztán pont magasról tesz rá, hogy ki és milyen szexuális befolyásnak teszi ki a magyar kiskorú gyermekeket.
Másrészt meg: jól láthatóan (lásd: kaletagábor) nem akarják megbüntetni azokat, akik „ezt a határt” átlépik.

Sőt, még ennél is tovább mennek. Történt ugyanis, hogy a FIPESZ-NPP (Fiatal Pedokraták Szövetsége – Nemzeti Pedofil-simogató Párt) által megválasztott palotadísz, azaz:

  • magyarország első női köztársasági elnöke,
  • a korábbi család- és ifjúságügyért felelős államtitkár,
  • az egykori családokért felelős tárca nélküli miniszter,
  • a 3 gyermekes édesanya, Novák Katalin

felsőbb utasításra kegyelmet osztogat a pedofíliáért elítélt bűnöző bűntársának. Aminek eredménye képpen a HÁROMSZOROSAN(!) bűnösnek talált és letöltendő börtönbüntetésre ítélt pedofil-segéd bűnözőnek már priusza sincs!

2023. Április 28 óta tiszta lappal éli életét, ártatlanabb, mint egy ma született bárány.

Novák Katalinnak küldünk majd egy kitúzőt,
amelyet büszkén viselhet a nap 24 órájában

Annak a lénynek, akit gyáva módon csak k. endre néven ismerhetünk!

Na, mégis miért? Mert ez a „waste-of-skin” csak a kiszolgáltatott, megfélemlített és szexuálisan bántalmazott gyermekkel szemben nagy az arca, amelyet a kamerák előtt már nem vállal fel, ahogyan a teljes nevét sem!

Mit kell tudni a gyáva k. endréről?

„A székelyföldi származású férfi a 90-es évek óta aktív Bicskén és környékén, ahol sporttalálkozókat és táborokat is szervezett. Sok esetben ezeken a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekotthon lakói is részt vettek. (..) jó kapcsolatot ápolt a helyi fideszesekkel, például Kozmann György akkori helyettes államtitkárral. Rendszeresen vitte a gyerekeket a Puskás Ferenc Akadémia programjaira is…”

„Endrét első- és másodfokon, majd a Kúrián is 3 év 4 hónap börtönre ítélték…”

Orbán Viktor öccsének neve is felbukkan a pedofil intézményigazgató bűnsegédjének történetében
ez itt a PEDOMACI, a FIPESZ új kabalája!

Az üggyel kapcsolatban pedig azt érdemes megjegyezni, hogy: „Novák Katalin tavaly április 27-én megkegyelmezett a bicskei gyerekotthon egykori igazgatóhelyettesének, aki arra kényszerítette az akkori igazgató által szexuálisan zaklatott gyereket, hogy vonja vissza a vallomását – olvasható a Telex-en.
Amely Szerkesztőség nem állt itt meg, hanem kérdést intézett a Sándor-palota sajtósainak, akik – az éveknek meg a rutinnak köszönhetően -, persze nem válaszoltak a feltett kérdésre.

„A Telex nem arra kérdezett rá, hogy a pedofil intézményvezető kapott-e elnöki kegyelmet, hanem arra, hogy az intézményvezetőt fedező, kényszerítésért elítélt igazgatóhelyettes miért kapott. Erre nem kaptunk választ a köztársasági elnök hivatalától.”

Novák Katalin a bicskei gyerekotthon pedofil vezetőjét védő bűntárs felmentése után

Milyen érdekes…

Ja, nem.

Egyébként Katika kedvéért a „Köztársasági Elnöki Hivatal” neve „Sándor-palotára” módosult, amit utólag jogszabálymódosításokkal is megerősítettek”. Hiszen köztársasági elnökként minden esetben a legeslegfontosabbal kell kezdeni, a legsürgetőbb dolgokat kell elvégezni elsőként.

Az RTL híradója a kegyelmi döntéssel kapcsolatban megszólaltatta a gyermekotthon volt igazgatójának egyik áldozatát, azt a fiatalembert, aki annak idején kirobbantotta az ügyet. Ő azt mondta, hogy: a köztársasági elnökasszony szégyelje magát!

És akkor már süllyedjen is el szégyenében!

Hogyan lehet képes egy nő(!), egy 3 gyermekes édesanya(!!), egy állítólag keresztény értékrendet valló(!!!), az ország legtiszteletreméltóbb posztját betötlő személy egy ilyen gyalázatos döntést meghozni és ezzel élete ajándékával megjutalmani egy bűnözőt?! Aki nem egy csaló, vagy egy közönsége tolvaj, hanem egy pedofil csicskása, bűnsegédje, aki gondolkodás nélkül vett részt kiskorú gyermekek szexuális kizsákmányolásában, megzsarolásában???

Magyarország.
Ott kell élned, hogy elhidd!

Megyek hányni.

– Lázadó