NEM Omlik Össze A Civilizációnk!

Amikor valaki szándékosan nem mond igazat, akkor az azt jelenti, hogy tudatosan hazudik? A Gelencsér-saga folytatódik. Miért pörgünk ezen annyit? Mert még akkor sem beszélünk irtózatos ostobaságokat a nyilvánosság előtt, ha rektornak tetszik lenni a bácsinak. Továbbá: rengeteg embert foglalkoztat a Gelencsér által előadott egyszemélyes pánik-keltő show. És a klímaváltozás továbbra is az emberiség egyik legnagyobb problémája.

Úgy gondolom, hogy ha csak miattunk 1, azaz egy netezővel többhöz jutnak el az interjúra adott reagálások, a helyálló és aktuális adatok, információk, akkor már nyertünk! Az alábbiak megtekintés/elolvasás után korlátlanul tovább oszthatók, hogy a jövőnket illetően minél többen képbe kerüljenek (pánikba esés helyett).

Alább a megosztott, értékes tartalmak:

https://villanyautosok.hu/2022/06/26/husz-even-belul-osszeomlik-az-emberi-civilizacio/

A 24.hu pedig 2 héttel később tette meg azt, amit azonnal kellett volna. Mindegy, jobb később, mint soha! A cikk előnézeti képét valamiért nem tudtam betenni a cikkbe, ezért kérlek, kattints a linkre, ha el akarod olvasni a terjedelmes cikket. És kérlek, hogy tedd is meg, mert ez a cikkük nagyon összeszedett, alapos és informatív. És Gelencsér ámokfutása helyett valódi szakemberek ajánlanak valódi megoldásokat, hiteles és aktuális adatok alapján:

„A tudomány szempontjából nézve objektíve van esélyünk és lehetőségünk, hogy elkerüljük a legrosszabb forgatókönyveket. Az, hogy ebből politikai realitás legyen, mindannyiunk feladata.

Szerzők: Bart István (jogász, klímapolitikai szakértő),
Csernus Dóra (klíma- és környezetpolitikai szakértő, Egyensúly Intézet),
Csóka Gergely (okl. környezetmérnök, klímavédelmi szakértő),
Kelemen Ágnes (környezetgazdász, klímapolitikai szakértő),
Kis Anna (meteorológus, éghajlatkutató),
Lehoczky Annamária (meteorológus, éghajlatkutató),
Szolnoki Ádám (a Magyar Napelem Iparági Egyesület elnöke),
Ürge-Vorsatz Diána (fizikus, környezetkutató, professzor, IPCC alelnök),
Vigh Péter (szerkesztő, Másfélfok),
Zsótér Márton (közgazdász, autóipari és közlekedési szakértő)

Ha őszinte akarok lenni – és miért ne lennék az? -, akkor azt mondom, hogy:

Kedves 24.hu Szerkesztősége, ezt elsőre is lehetett volna így csinálni. Mert ez a cikk, így, ebben a formában profi munka, minden elismerésem, jár az állva taps!

A Gelencsér András készített interjú semmi másra nem volt jó, csak arra, hogy Gelencsér András egy szempillantás alatt bolondot csináljon saját magából ország-világ előtt.

Megérte vajon???

Remélem, hogy a jövőben:

  • további szakemberek nem hajtanak végre karakter-gyilkosságot saját maguk ellen és
  • ha mégis megpróbálnák, nem lesz olyan médium az országban, amely teret biztosít ennek.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet!

– Lázadó


nyitókép: RÜŞTÜ BOZKUŞ / Pixabay