Már 2 Éve Bandázunk Együtt

Rohan az idő, szokták mondani … és valóban: 2017. nyara olyan, mintha tegnap lett volna. A weboldalunk júliusban indult, az első cikkeink augusztusban jelentek meg, majd a hónap 25. napján kiadtuk az első podcast adásunkat! Nagy nap volt a számunkra, izgatottak voltunk, hogy milyen fogadtatást kapunk, lesznek-e olvasóink, mennyi hallgatónk lesz, milyen visszajelzéseket kapunk és így tovább.

kb_keep_calm

Sokat gondolkodtunk minden alkalommal, hogy milyen témát, témákat vegyünk elő és beszéljünk meg? Miről írjunk cikket? Nem tanácstalanok voltunk, hanem tele voltunk ötletekkel, jobbnál-jobb témákkal, amelyek közül már számtalant megosztottunk veletek vagy szóban, vagy írásban. Azért nem kell aggódni, maradt még bőven a tarsolyunkban úgy beszélgetésre, mint a weboldalon megjelenő cikkekre váró téma.

2_years_dices

Aztán a ránk jellemző elszántsággal folytattuk. Egyik adás jött a másik után. Szépen lassan ráéreztünk a dolgok ízére és podcast-ról podcast-ra egy picit mindig igyekeztünk jobbak lenni, jobban csinálni. Megszaporodtak a megjelenések a weboldalon, újabb és újabb cikkek és bejegyzések születtek és ma már több, mint 140 írásunkat olvashatjátok a weboldalunkon.

kb_birthday_party

Az eddig megjelent 30 podcast között megtalálhatók karácsonyiak, van két crossover adásunk és egy tartalmas interjú is. De nem csak ezekben az adásokban beszéltünk a kanadai emberekről, a kanadai hétköznapokról, a helyi szokásokról, hanem sok másikban is. Mert az egyik célunk az volt, hogy az európai szemmel sok esetben kevésbé látható, hatalmas kiterjedésű és különleges országról, Kanadáról, az itt élőkről, az általunk megtapasztaltakról részletesen és őszintén beszámoljunk nektek szóban, írásban és képekben.

grunge_canada_flag

Az elmúlt 2 év alatt több száz olvasóval, több ezer hallgatóval gazdagodtunk, érdekes emberekkel ismerkedhettünk meg, számtalan dologról tanulhattunk valami újat, és bízunk benne, hogy nem csak a mi világképünk lett szélesebb, nem csak a mi tudásunk bővült hasznos információkkal, hanem valamennyi Hallgatónk és Olvasónk hasonlóról számolhat be!

thank_you_2

Nagyon köszönjük Mindenkinek, aki hallgatja podcast-jainkat, aki olvassa cikkeinket, aki lehetőségeihez mérten extra bizalmat fektetett belénk és patronálónkká vált. Köszönjük azon „kollégáknak”, akik más podcast-okban megemlítettek bennünket, akik barátaiknak mutatták meg podcast-unkat, s azoknak is, akik visszajelzéseikkel, ötleteikkel, kérdéseikkel segítettek nekünk/támogattak minket.

Egy szóval KÖSZÖNJÜK, hogy itt vagytok nekünk!

Mi ugyanolyan lelkesedéssel folytatjuk tovább, mint ahogyan 2,5 éve ebbe a történelmi jelentőségű projektbe belekezdtünk. Mert mi voltunk és jelenleg is mi vagyunk az első és egyetlen kanadai podcast, amely magyar nyelven készül és amely több érdekes és elgondolkodtató téma mellett a választott új hazánkat, Kanadát is bemutatja. Tele vagyunk téma ötletekkel, adás vázlatokkal, tervekkel a jövőre nézve – néhányról már hellyel-közzel beszéltünk is, a többi pedig legyen meglepetés.

kb_cd_2years_drink

Az alkalomhoz illően mi most Canada Dry-jal koccintunk a Kanada Banda Podcast-ra, az elmúlt sikeres 2 évünkre és rátok: Hallgatóinkra, Olvasóinkra, Támogatóinkra! És persze készülünk a soron következő adásra, amely szeptember közepén érkezik a kedvenc podcast alkalmazásotokba és a weboldalunkra.

Bandázzatok velünk!

– Lázadó