Kanadai Magánsziget Eladó! Ára: 1,4 Milliárd Forint.

Kanadai magánsziget eladó! Ára: 1.400.000.000 Ft + adó + illetékek. Tetszik az ajánlat?  Gondolkodtál már azon, milyen lenne a saját szigeteden élni? Most előtted is nyitva áll a lehetőség.

A Kaulback sziget Új-Skócia déli partjainál (Bluenose tengerpart, Mahone öböl) található, a fővárostól, Halifax-tól kb. 55-60 km-re dél-nyugati irányban. Az 570.000 négyszetméteres, zöldellő szigetet a rajta található 1.026 négyzetméteres alapterületű lakóingatlannal, nem kevesebb, mint 7 millió kanadai dollárért kínálják eladásra. És ezt tekinthetjük afféle akciós árnak is, mivel 2010-ben egyszer már megpróbálták értékesíteni a szigetet, de az akkor kért több, mint 9 millió kanadai dolláros árért nem talált gazdára.

A sziget a szárazföldtől 6 perces hajóútra fekszik. A szigeten tavak, rétek, 2 strand, vendég- és strandházak, melléképület taláható és rendelkezésre áll egy kikötő nagyobb hajók, jachtok számára.

A 2002-ben épült, 3 szintes házban (kastélyban?) sok-sok hálószoba (11 db), 7+2 fürdőszoba, 2+1 konyha, étkezők, dolgozó szoba, szauna, napozó terasz található. És emellet fel van szerelve minden földi jóval, ami csak elvárható: bor hűtő, műholdas tv, riasztó berendezés, légkondícionáló, fúrt kút, stb. És persze, van dupla garázs is…

Külön szeretném felhívni a figyelmet a kristálytiszta vízre!

Ha valakit a környék időjárása érdekelne, ide kattintva megnézheti, ott mennyire van még tél, vagy van már tavasz?

Tavaly októberben írtunk Új-Skóciáról a Kanadát bemutató sorozatunkban.

Nézzünk szét egy kicsit a ház körül és a házban is:

Előnyei: szinte megszámlálhatatlanul sok van. Mindig friss, tengeri levegő, páratlanul szép körpanoráma, égszín kék, kristálytiszta víz, megannyi sportolási lehetőség, csendes környéken, privát kikötő, privát strand, privát kiserdő… tágas, jól felszerelt lakóingatlan. Pl. a 3 konyhának köszönhetően a reggeli, ebéd és vacsora más-más helyszínen készíthető el.

Hátrány: a vételár. Ez az ingatlan drága! Nagyon drága!! A fenntartási költségeken felül a havi törlesztő részlet 5-6 millió Ft körül alakulna…