Kedvelj! Kövess! Ossz Meg! – Ahogy Én Szeretném.

Mai bejegyzésünket kezdjük egy gyors bejelentéssel: a hét második felében érkezik legújabb, 7. adásunk. A pontos dátumról és időpontról – többek között – Facebook oldalunkról is értesülhettek. Hogy erről az időpontról ne maradjon le senki, szeretnénk egy kis segítséget adni, hogy milyen beállításokkal érdemes az általunk kedvelt és követett személyek, márkák, együttesek, énekesek, podcast-ek Facebook oldalait használni.

Tapasztalataink szerint a Facebook sajnos nem mindig úgy és nem mindig azt az információt mutatja meg a saját hírfolyamunkon, amit mi szeretnénk. Egy pár kattintással viszonyt könnyen testre szabhatóvá válik a felület, elérve a számunkra optimális végeredményt, azaz, hogy többségében csak olyan hírekkel, posztokkal, értesítésekkel találkozzunk, amelyek minket érdekelnek és valóban fontosak.

A Facebook-ba belépve válasszuk ki az általunk kedvelt (lájkolt) személyt, zenei formációt, márkát, vagy online rádiót/podcastot, pl. a Kanada Bandát. Ezt követően, a nagy kép alatt négy, egymás mellett álló menüpont láthatunk: „Kedveled | Követed | Megosztás | …” .

a kattints a képre a nagyobb nézethez

Itt a „Követed” menüre kattintva megtalálhatjuk a hírfolyammal és az értesítésekkel kapcsolatos beállításokat. A hírfolyamban válasszuk a „Megjelenítés elsőként„, az értesítéseknél pedig a „Bekapcsolva” beállításokat, ahogyan az alábbi képen is látható.

„figyi, látom ám, hogy mit csinálsz 🙂 „

És már készen is vagyunk. Érdemes ezen beállításokat minden olyan Facebook-os oldalon elvégezni, akiket már korábban lájkoltunk és/vagy követünk, illetve megtenni ezt a jövőben is az új lájkolások után.

És ha már a Facebook oldalunkon jársz, kérünk, hogy 1 percet szánj podcast-unk értékelésére is. A kezdőoldalunk jobb oldalán találhatóak csillagjaink, amelyeket szeretnénk megőrizni a jövőben is.

Vagy a „Rádióállomás” felirat alatt a csillagokra, vagy pedig a baloldali menüsorban a „Vélemények” menüpontra kattintva tudsz értékelni minket.

Kérjük, hogy az 5 csillag mellé pár szóban mond el, hogy miért kedveled, követed a Kanada Bandát.

Végezetül pedig, ne felejtsd el megosztani cikkeinket, műsorainkat barátaid, ismerőseid, munkatársaid között. Ha tetszett, amit olvastál, hallottál tőlünk, mutasd meg másoknak is, mert talán ők is szeretnének veled, velünk bandázni.

Eddigi adásainkat meghallgathatod online itt az oldalon a Letöltések menüpont alatt. Akár a kanapén pihenve, vagy sütés-főzés közben a konyhában. Az egyes adások hangfájljait mp3 formátumban letöltve az autódban, edzés, kerti munka (khöm, hólapátolás), vagy kutyasétáltatás közben is veled lehetünk.

2 hozzászólás “Kedvelj! Kövess! Ossz Meg! – Ahogy Én Szeretném.” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Eltelt 365 Nap És... -

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.