A Kanada Banda elérhető lett iTunes-on is

Aki korábban is hallgatott már Podcast-et, esetleg használ iPhone-t vagy Mac számítógépet az pontosan tudja mi az az iTunes. Sokan nem szeretik, mert bonyolultnak, feleslegesnek, esetleg túl nagy behemótnak tartják.

Én magam 10 éve használok iPhone-t és Mac-et, de én sem vagyok nagy rajongója ennek a programnak. Akkor mégis miért harangozom ezt így be és miért ekkora szám ez? Engedjétek meg, hogy máris elmagyarázzam.

Az iTunes nem csak arra használható, hogy zenét hallgassunk, CD-írjunk, videót nézzünk, iPhonet szinkronizáljunk, mentést készítsünk róla. Mert ez az, ahonnan a legtöbben ismeritek szerintem. Mert bármennyire utálom azt, hogy mennyi mindent akar csinálni, egy valamiben nagyon jó.

Ez egy hatalmas adatbázis, hatalmas keresője, mely képes a te beavatkozásod nélkül beolvasni előre elkészített listákat, azokban keresni, automatikusan műveleteket végezni, helyetted ezzel megkönnyítve az életed. Ezért nem szabadulunk tőle nagyon sokan. Tudom, ez így fogalmazva nem érdekes, de máris megvilágítom és az lesz.

A Windows Phone és részben a Blackberry is azért halt meg (lett tecchalott), mert hiányzott valami a háttérből. Ezért van ma csak iPhone és (an)Droid. Legyen szó zenéről, ami nem a telefonodon van, keress egy alkalmazást (appot) valamilyen probléma/feladat megoldására, esetleg rádiót (Podcastet) hallgatnál. Minden esetben ugyanoda jutunk. Kell egy lista, egy hatalmas lista, amiből könnyedén meg tudom találni, amire szükségem van. Ebben óriási az iTunes (és a Google Play is).

Mától a Kanada Banda elérhető lett iTunes-on is:

Mi sokat dolgoztunk azon, hogy neked csak két kattintás legyen és bárhol, bármikor hallgathass bennünket. Csak keress rá a Kanada Banda-ra az iPhoneod podcast alkalmazásában, a Windowsodon, OSX-eden (ha Maced van) az iTunesban a Podcastekre. Iratkozz fel (subscribe) és a program automatikusan ellenőrizni fogja, hogy van-e új adás. Ha pedig van, azt le is tölti (WIFI-n persze) és jelzi is neked, hogy készen áll a meghallgatásra.

Minden automatikusan és a legegyszerűbb formában. Nektek, a mi hallgatóinknak. Reméljük tetszeni fog és örömmel használjátok ezt az új lehetőséget.

Innentől technikai segítség következik akinek szüksége volna rá:

Amennyiben még nem lenne iTunes a gépeden azt INNEN töltheted le. A telepítés a szokásos módon történik (ez a telepítő file).

Telefonon a következő képpen találhatsz meg bennünket:

Nyitsd meg a Podcast alkalmazás, nyomj a Keresés -re, keress a Kanada Banda-ra, nyomd meg a Feliratkozás-t (subscribe).

Számítógépen pedig:

iTunes megnyitása – Podcastek-re kapcsolás a zene helyett – a keresésnél keressünk a Kanada Banda – ra – Feliratkozás.

Innentől minden automatikusan működik, semmi beállítást nem igényel többé.

PS: később készítünk videót is, hogy segítségetekre legyen a telepítésben és a használatban.

 

2 hozzászólás “A Kanada Banda elérhető lett iTunes-on is” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Eltelt 365 Nap És... -

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.