Mi az a Podcast?

Podcast - Kanada Banda

Mi az a Podcast ? Ha nem tudsz egy rádiót élőben hallgatni, mert például dolgozol, akkor  a Podcast lehet a  legkényelmesebb módja az internetes rádióhallgatásnak.

A podcast alkalmazás minden alkalommal, amikor új adás érkezik, azt automatikusan letölti neked. Ezután már internetkapcsolat nélkül, reggel a metrón, futás közben, vagy amikor csak kényelmes, hallgathatod a műsorunkat.

Vidd magaddal az edzőterembe, futáshoz, vagy akár a munkahelyre. Reggel munkáb amenet a vonaton, tömegközlekedve, esetleg az autóban.

Mi az a Podcast?

Szabad kezet kapsz. Lehet akár egy számítógép, az mindegy, hogy pc vagy mac. Lehet ez egy androidos készülék, vagy IOS-t használó iPhone, iPad, Apple TV. Bennünket megtalálsz a podcastek között. Androidra egyszerűen töltsd le a Podcast Addict alkalmazást (ez csupán egy példa), míg iPhone/iPad-en a beépített Podcast alkalmazáson kívül a mi személyes kedvencünk az Overcast. A nevükre kattintva le is töltheted bármelyiket a telefonodra, tabletedre.

Számítógépre pedig ott az iTunes Podcast része, vagy felkeresheted a weboldalunk is, ahogyan most is tetted és a Letöltés menü alatt egyszerűen kattintasz (ez az ami nem automatikus).

Hallgass bennünket minden második hétvégén! Változatos témákkal, gondolatébresztőkkel jelentkezünk.

Iratkozzatok fel a Podcast alkalmazásban, likeoljatok facebookonmert ott is szólunk amikor új adás érkezik.

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!


mi az a Podcast