Kik ezek, mik ezek?

2017 tavaszán két, Kanadában élő magyar srác, Lator és Lázadó úgy gondolta, hogy ismét bele vágnak valami újba. Olyanba, amit eddig még nem próbáltak. A tervezést tettek követték, majd 2017 augusztusában mikrofon mögé ültek és elindult az első magyar nyelvű, kanadai podcast.

Egyedi hangvételű baráti beszélgeteseiket online megosztva a nagyvilággal céljuk hallgatóságuk hétköznapokból való kizökkentése mellett a véleményformálás.

Bármiről elbeszélgetnek egymás közt – a füled hallatára. Náluk bármi szóba jöhet: érdeklődéssel és állandó kétkedéssel vizsgálják a világ dolgait, legyen az technológiai, tarsadalmi, gazdasági, esetleg közéleti téma. Egyszer-egyszer akár politikai kérdés is. (Úgyis vita lesz belőle? Tudjuk, itt válik érdekessé a dolog.)

Bármikor elmondják, kidumálják, megvitatják, kritizálják, vagy dicsérik a saját nézőpontjuk, tapasztalataik alapján ami, vagy aki ott és akkor szóba kerül. Egy könnyed, vagy komoly hangulatú baráti beszélgetésre mindig van idő.

Bandázz velük te is! Kísérd figyelemmel a rendszeresen megjelenő új adásaikat! Lájkold a podcast-ot, oszd meg barátaiddal Facebook-on, beszélj róluk az iskolában, a munkahelyen, az utcán, vagy akár telefonon!

Iratkozz fel az RSS feed-re, hogy mindig értesülhess a friss eseményekről, kövesd őket Twitteren, és persze add hozzá az oldalt a kedvencekhez!

Tetszik? Utálod? Vitatkoznál? Egyetértesz? Felháborít? Megnyugtat?
Mondd el vélemenyed, javasolj témákat, vagy tedd fel kérdéseid!

Hallasd a hangod – ők is ezt teszik!